Oldal kiválasztása

Arcok a cég mögött

A GKI DIGITAL SZAKÉRTŐI
Madar Norbert

Vezető tanácsadó

madar@gkidigital.hu

SZAKMAI HÁTTÉR

Okleveles közgazdász, a GKI Digital vezető tanácsadója. A GKI Csoport keretein belül 9. éve foglalkozik tanácsadási, stratégiaalkotási és kommunikációs feladatokkal. Fő szakterülete az e-kereskedelem, a logisztika valamint a digitális média.

Munkája során elsősorban az értékesítési, stratégiaalkotási és projektmenedzsmenttel kapcsolatos feladatok operatív koordinálásáért felel. Emellett a cégcsoport kreatív- és webfejlesztési projektjeinek vezetését is ellátja.

Nevéhez köthető a magyar online piac legátfogóbb e-kereskedelemmel foglalkozó kutatássorozatának elindítása, valamint az első nyilvános, hazai e-kereskedői toplista megalkotása. Konferenciák és szakmai kurzusok rendszeres előadója.

Timár Szabolcs

Ügyvezető

timar@gkidigital.hu

SZAKMAI HÁTTÉR

Okleveles közgazdász, a GKI Digital ügyvezető igazgatója és a GKI Csoport vezető digitális piaci elemzője. Immár 17. éve foglalkozik piackutatással, adatelemzéssel, adatvizualizációval és tanácsadással.

Fő szakterületét az információs társadalommal, az ICT szektorral valamint az e-kereskedelmi piaccal összefüggésben végzett – primer adatfelvételen alapuló – elemzési, tanácsadási feladatok jelentik.  10. éve vezeti a cégcsoport online kiskereskedelemmel kapcsolatos kutatásait és adatbányászati projektjeit.

Az irányításával megvalósuló vállalati és lakossági kutatásoknak köszönhetően több webáruház-fejlesztési projektben is részt vett. 2013 óta Szabolcs felel az Európai Unió számára készülő országértékelő jelentések digitális gazdaságról- és társadalomról szóló fejezeteiért.

Cserjés-Kopándi Ildikó

Értékesítési vezető

kopandi@gkidigital.hu

SZAKMAI HÁTTÉR

2018 szeptemberében csatlakozott a GKI Digital-hoz. Korábban 5 évig értékesítési és marketing igazgatóként  felelt egy hazai futárszolgálat üzletszerzési  és üzletfejlesztési stratégiájáért. Irányítása alatt vált a cég csomagponti megoldása az ország legnépszerűbb – csomagszámban is piacvezető – ilyen jellegű szolgáltatásává.

Naprakész ismeretekkel rendelkezik a dinamikusan fejlődő európai CEP piac működéséről, kihívásairól és lehetőségeiről. Emellett, az elmúlt 20 évben sokrétű tapasztalatot szerezett értékesítési, beszerzési, üzletfejlesztési területeken az FMCG szektorokon belül.

A GKI Digital-nál Ildikó irányítja az értékesítést, emellett szakmai vezetésével készülnek a cég logisztikához és FMCG-hez köthető tanácsadási projektjei.

IRÁNYMUTATÁS

Térképet adunk
a digitalis világhoz

Standard riportokat
és kiadványokat készítünk

Alapadatokat, benchmarkokat gyűjtünk

Általános piackörképet rajzolunk

Gyorsjelentéseket publikálunk

KUTATÁS & ELEMZÉS

Módszertant és eszközt adunk
az adatalapú kihívások kezelésére

Adatfelvételeket szervezünk

Adatbányászunk és vizualizálunk

Tesztelünk és validálunk

Előrejelző modelleket készítünk

TANÁCSADÁS

Adatokra alapozva mutatunk
lehetséges stratégiai irányokat

Megvalósíthatósági vizsgálatokat végzünk

Döntéstámogató anyagokat írunk

Szakértői elemzéseket készítünk

TÁMOGATÁS

Támogatjuk
az üzleti folyamatokat

Előadásokat és oktatásokat tartunk

Digitalis ügynökségi tevékenységet végzünk

Weboldalakat és alkalmazásokat fejlesztünk

Share This